Podeu veure el resum del partit aquí:

El Don Denis Santa Coloma es va proclamar aquest cap de setmana campió d’hivern de la Lliga Andorrana.

Finalitzada la primera volta, l’equip dirigit per Richard Imbernón domina la classificació en solitari amb dos punts d’avantatge sobre el segon classificat.

El Don Denis Santa Coloma va guanyar sense dificultats al Penya Encarnada i d’aquesta manera acaba la primera volta com a líder en solitari. Golejada 5 a 0 pels vigents campions que continuen amb pas ferm a la recerca del tercer títol consecutiu.
El partit va començar amb un golàs de Marc Pujol des de fora de l’àrea que va entrar per l’escaire de la porteria d’Aguilera. Al quart d’hora Toscano va poder fer el segon quan es va quedar sense oposició a la frontal, però es va precipitar amb un xut ajustat però sense gaire força que va poder aturar Aguilera.

La Penya Encarnada, amb molta menys intensitat, només va tenir una ocasió clara en tot el partit, quan Carlos Braga va gaudir d’un mà a mà al minut 30 per empatar, però Paco Toscano va endevinar la seva intenció.

La segona part va començar amb un gol del Santa Coloma al primer minut.

Cristian Martínez va aprofitar un refús del porter a xut de Gabi Riera per fer el segon gol del partit. Al minut 53, Juan Carlos Toscano va enviar a la xarxa una bona passada lateral de Joel Martínez.

Al final, Gabi Riera i Joel Martínez van arrodonir la golejada marcant als últims deu minuts del partit.