El Don Denis F.C. Santa Coloma va donar un cop de taula i va golejar amb un 0 – 4 l’FC Lusitans Les Barques.

Una golejada que ens permet guanyar distancia en la classificació i situa l’equip colomenc a set punts de l’equip portugués de la Lliga Grup Becier.

Els nois dirigits per Richard Imbernón, continuen ferms amb força en el primer lloc i no van tenir cap tipus de problema en superar un FC Lusitans amb moltes baixes.
El Don Denis va trigar a moure el marcador, al minut 8 del partit va arribar la primera ocasió visitant als peus de Cristian Martínez després d’una bona combinació amb Xaime Noguerol dins de l’àrea però va ser al minut 36 quan va arribar el primer gol de Cristian Martínez.

Tres minuts després, l’internacional va marcar el 0 a 2. L’FC Lusitans no va crear perill considerable.

El 0 a 3 va arribar després de tornar dels vestidors i va ser obra del gallec Xaime Noguerol a passada de Juanfer Laín quan només havien passat 30 segons del segon temps.

Amb aquest resultat el Don Denis FC Santa Coloma va baixar una mica el seu domini mentre l’FC Lusitans tractava d’escurçar diferències i va estar a prop d’aconseguir-ho amb un perillós xut creuat de José Antonio Aguilar que va aturar Eloy Casals magnificament.

Un minut després Cristian es va desfer d’Andrés Benítez però la defensa va desviar la rematada del colomenc.

Iban Parra va fer el quart a sis minuts per al final. Després de conduir una contra des de gairebé el mig del camp, es va aturar davant el porter lusità i va definir a la mitja volta quan ja havien arribat dos defenses locals.