Aquí podeu veure el resum del partit:

No canvia res a la taula de classificació de la Lliga Becier després de la primera jornada del 2016 amb la victòria per 1 a 3 del Don Denis FC Santa Coloma sobre La Adelita UE Engordany.

Els nois de Richard Imbernón, que van comptar amb el debut com a titular del migcampista ex-Villanovense Nando González, van superar al rival tot i posar resistència.

Amb el pas dels minuts el Don Denis FC Santa Coloma va anant fent-se lleugerament amb el control del partit, tot i el bon posicionament de l’Engordany i el primer a obrir el marcador va ser Marc Pujol al minut 14 transformant un penal. Al minut 26 va poder empatar l’UE Engordany amb un llançament de falta directa de David Villanueva que Eloy Casals va rebutjar a córner magistralment.

Al minut 35 Marc Pujol va estar a punt de fer el segon després d’una gran triangulació col·lectiva.

Usubiaga va aturar la pilota amb el peu. Al 40 Gabi Riera va fer un control sensacional dins de l’àrea i va cedir per Xaime Noguerol, qui va rematar amb el cap, però de nou Usubiaga va atrapar la pilota.

La reacció de La Adelita UE Engordany va arribar a falta de 3 minuts per al descans amb un gol de Javi Sanguina, també de penal per una falta d’Albert Mercadé sobre Gabriel Fernandes dins de l’àrea.

A la represa, el Don Denis FC Santa Coloma va despertar i va sentenciar amb dos gols del veterà golejador Iban Parra, al minut 56 amb una bona rematada aprofitant una falta lateral servida per Marc Pujol i el mateix Parra va fer el seu segon tant amb un golàs de falta directa des de molt lluny deixant el partit tancat amb un 1 a 3.