El Don Denis FC Santa Coloma torna a guanyar una setmana més i agafa distancia respecte els seguidors a la Lliga Grup Becier després de derrotar el diumenge passat el Tic Tapa UE Sant Julià. Els de Richard Imbernón, van derrotar per 2 a 0 els lauredians i deixen l’equip de Carlos Sánchez, que baixa fins a la quarta posició, a 11 punts del líder.

Els colomencs van saber esperar la seva oportunitat. El Sant Julià va ser incisiu de cara a porteria, però igual que els seus companys es va trobar sempre amb un fantàstic Eloy Casals sota pals. Al minut 20 el porter va aturar un u contra u i a la mitja hora enviava a córner una rematada potent.

El primer gol del Don Denis FC Santa Coloma va arribar al minut 75 i va ser marcat per Gabi Riera, va ser molt protestat pel cos tècnic, jugadors i aficionats del Tic Tapa UE Sant Julià. Els lauredians van demanar fora de joc del davanter internacional, però com es veu a la imatge l’assistent català Hèctor Robas Bondia la va encertar de ple i el gol va ser totalment legal. La sentència arribava 10 minuts més tard, amb la pilota anant d’àrea a àrea.