Aquí teniu el resum de la victòria del Don Denis F.C. Santa Coloma a la Supercopa 2015:

El Don Denis F.C. Santa Coloma es va coronar com a Supercampió andorrà després de guanyar als penalts l’ UE Sant Julià.

Després d’uns primers minuts on els dos equips es mantenien molt igualats tantejant el terreny  poc a poc l’UE Sant Julià va començar a  gaudir d’alguna ocasió de gol però qui es va avançar va ser el Don Denis F.C. Santa Coloma.

Al minut 18, Girau es va adormir a la sortida de pilota i Jaime Noguerol, nou fixatge colomenc, li va robar la cartera i va batre Coca amb un xut ajustat al pal. Només 10 minuts després va empatar l’UE Sant Julià amb un autogol de Víctor Rodríguez.

Abans del descans, el Don Denis va poder avançar-se de nou al minut 38 amb una falta en la frontal servida per Marc Pujol, però ni Iván Parra ni Víctor Rodríguez van aconseguir rematar. Un minut després els colomencs van gaudir de tres ocasions claríssimes gairebé consecutives: una rematada de cap de Marc Rebés a la sortida d’un córner que va es marxar fora per molt poc, una aturada de Coca a Riera en un mà a mà i un xut desviat de Cristian Martínez des del cantó de l’àrea petita.

A la represa, el ritme de joc va ser més lent i no hi va haver gaires ocasions de gol, tot i un lleuger domini colomenc.

El temps reglamentari va acabar amb l’empat i al minut 8 de la pròrroga Joel Martínez va estar a punt de desnivellar el partit però la seva rematada es va marxar lleugerament per sobre de la porteria laurediana.

Dos minuts després va ser Crístian Martínez qui la va tornar a tenir per el Santa Coloma i la jugada següent va estar a punt d’acabar en gol d’Oscar Sonejee per el Sant Julià després d’una falta servida per Miguel Ruiz.

Amb l’empat al marcador es va arribar al final del partit i es va haver d’anar als penals.

El penal decisiu per conquerir el títol va ser el primer en el que la meravellosa aturada de Toscano al llançament de Mario Spano va acabar decantant la Supercopa  ja que la resta de jugadors van anotar els seus llançaments i la tanda va acabar amb 5-4 favorable als colomencs.

Després del partit, Marc Rebés va rebre el guardó de millor jugador del partit.