Aquí podeu veure el resum del partit:

El Don Denis FC Santa Coloma es va emportar els tres punts després d’un partit que es va complicar a la segona part amb una forta remuntada de l’Ordino que gairebé aconsegueix empatar el partit.

El Don Denis Santa Coloma al minut 2 ja anava endavant en el marcador amb els gols de Cristian Martínez i Gabi Riera.

Els jugadors dirigits per Richard Imbernón van continuar al mateix ritme i van golejar sense gaire esforç. Al minut 35 Cristian feia el seu segon gol i al 42 Ilde Lima pentinava un servei de banda a la xarxa de la porteria ordinenca.

D’aquesta manera s’arribava al descans amb un contundent 0 a 4.

No va tenir res a veure amb el que estàvem veient la segona part del partit que va començar canviant al minut 53 amb el gol de Jefferson Martins.

L’Ordino va continuar retallar distàncies amb el segon gol d’Oscar Vázquez al minut 60. El tercer i últim gol de l’encontre va ser d’Axel Rubiralta que va marcar a 7 minuts del final tancant així un encontre molt disputat en la segona part amb el resultat de 3-4 favorable al F.C. Santa Coloma.