Fita per a la història del futbol nacional la que ha completat aquesta setmana passada la Selecció Sub16 de futbol. Els nois d’Òscar Sonejee s’han proclamat campions del Torneig de Desenvolupament de la UEFA, celebrat a Malta. Entre ells està el nostre jugador de base Pau Pijuan, titular en l’últim partit amb el dorsal nº 20

ANDORRA – GIBRALTAR (1-0)
Al primer partit, la Sub16 va superar Gibraltar amb un solitari gol d’Izan Fernández. Un partit molt sòlid per a una selecció que debutava al torneig de la millor manera possible, però el millor, estava encara per arribar.
ANDORRA – MALTA (2-0)
Al segon partit, els andorrans es van veure les cares davant els amfitrions. Un 2-0 contra Malta que deixava l’equip en una bona posició per arribar a disputar el darrer dia la possibilitat de signar un campionat per emmarcar. Els gols de Joel Guillén i José Almeida tancaven la segona victòria a Malta.
ANDORRA – ARMÈNIA (1-1)
A l’últim dia, el somni es faria realitat. Andorra empatava a 1 davant Armènia. Un gol d’Izan al minut 76 donava un punt a una selecció que amb el xiulet final donava pas a una anecdòtica tanda de penals. Tot i que Armènia en va convertir 5 i Andorra 3, el punt aconseguit durant els 80 minuts era suficient per fer que la Sub16, marxés de Malta com a campió d’aquest Torneig de Desenvolupament.