La 2a jornada de la Lliga andorrana ha enfrontat el Goldstar FC Santa Coloma contra el campió de la temporada passada, l’Inter d’Escaldes.

L’equip va sortir amb un sistema de joc 1-3-5-2 amb què va sorprendre el rival a la primera part posant-se 2-0 amb dos bons contraatacs materialitzats per David Virgili al minut 3 i per Mario Mourelo al 27. No van faltar ocasions i l’equip va poder ampliar l’avantatge, però va faltar encert de cara a porta en les opcions de gol que va tenir.

A la segona part, una mica per mèrit del rival que es veia obligat a pressionar per intentar canviar el marcador i una mica perquè el Santa Coloma intentava defensar el resultat, l’equip va començar a fer-se enrere i això va propiciar el primer gol de l’Inter d’Escaldes al minut 60, a partir d’aquí el rival va buscar l’empat amb ímpetu i als nostres jugadors els va faltar una mica de confiança amb la pilota i mostrar més seguretat en les passades.

Finalment al minut 77 igualava el partit l’Inter d’Escaldes i el Goldstar FC Santa Coloma va seguir defensant aquest 2-2 durant els minuts finals mantenint el resultat ja fins que va acabar el matx no aprofitant un parell de córners i alguna ocasió a favor.

Al partit hi ha hagut un clar domini a la primera part del Goldstar FC Santa Coloma i la segona part va ser per al rival. Destaquem el bon joc de Carles Coto a la 1a part i com a nota negativa la lesió muscular de David Virgili al minut 13 del partit que va deixar l’equip sense un dels seus jugadors més destacats ja que va haver de ser substituït