Jornada 27 de clàssic de la Lliga Andorrana. En aquest cas suposava més repte per a la Unió Esportiva Sant Julià ja que aquest partit podia sentenciar el seu descens directe a la 2a divisió si no obtenia el mateix o millor resultat que el FC Ordino.

Tot i que el Goldstar FC Santa Coloma no és jugava res va començar el match amb força amb una bona jugada que va acabar en penalt a favor per unes mans molt clares de l’equip rival dins de l’àrea. Al minut 4 Carles Coto va materialitzar el primer gol del partit.

La rèplica dels lauredians no es va fer esperar. Un xut al pal i una rematada alta va amenaçar la porteria de Josep Gomes, que va intervenir amb seguretat mantenint aquest resultat fins al descans.

Comença la 2a part i la UE Sant Julià torna a intentar buscar la porteria contrària però en una de les aproximacions colomenques a l’àrea rival, Jordi Aláez va rebre dins l’àrea i va creuar la pilota per fer el 2-0 al minut 61. Primer gol marcat per el jugador internacional en el seu retorn als terrenys de joc després de la lesió que va patir.

Fisicament, el Goldstar es trobava en millors condicions i el Sant Julià sentia el cansament. Es va notar sobretot en els darrers 20 minuts quan Eloy Gila i Cristian Novoa van fer pujar el 4-0 definitiu als minuts 71 i 79 respectivament.

Penúltima jornada de Lliga que acaba amb victòria per al Goldstar FC Santa Coloma i que permet a l’entrenador fer proves de cara al proper partit i a la final de Copa.