La jornada 20 de la Lliga Multisegur Assegurances començava amb el partit del Goldstar FC Santa Coloma a les 11 del matí.

Partit dominat per els colomencs des del principi i que van certificar els gols de Jordi Alaez i Cristian Novoa en els minuts 12 i 35 respectivament de la primera part després d’alguna ocasió fallida amb pal inclòs.

Al començar la segona part l’equip es va relaxar una mica provocant l’aproximació del rival a la porta i mentre els nous jugadors que acabaven d’entrar, Ruben Herraiz i Gerard Gómez, s’adaptaven al terreny de joc va arribar el gol en contra al minut 58 va obligar als de Fede Bessone a posar-se en tensió novament per intentar sentenciar el partit quant abans millor.
Es va procedir a realitzar els canvis dels altres 2 jugadors que ja portaven estona calentant al minut 61 entrant Octavio Paéz i Mario Mourelo

Després d’una jugada d’atac conectada i ben estructurada a l’hora de xutar a portar va se un dels jugadors de l’Atlètic Amèrica el que va acabar marcant en pròpia porta quan va topar amb la pilota en un rebuig. Amb el 3-1 favorable al marcador.

Al minut 79 tornar a marcar Jordi Alaéz i el 4-2 definitiu el posa l’Atlètic Amèrica pocs minuts abans d’acabar el partit.

Aquest resultat permet al Goldstar continuar en la tercera posició, a 4 punts de la zona europea directa.