Cinc jugadors del Don Denis F.C. Santa Coloma en  l’onze inicial del la Selecció Andorrana en el partit contra Bòsnia

La Selecció Absoluta d’Andorra va convocar a cinc dels jugadors del Don Denis Futbol Club Santa Coloma als partits Euro 2016 Qualifiers que es van disputar a Israel i Bòsnia. En el segon partit, els nostres jugadors van sortir com a titulars.

Els jugadors del nostre equip convocats van ser:

-Ildefons Lima

-Cristian Martínez

-Víctor Rodríguez

-Marc Rebés

-Gabriel Riera

Desafortunadament en l’últim partit la Selecció Andorrana va caure derrotada per tres gols a zero contra un rival que es jugava les últimes opcions per classificar-se. Bòsnia va començar amb molta empenta i al minut 14 es va avançar mitjançant un gol de cap de Bicakcic. A la mitja hora de joc, Dzeko –que ja havia marcat tres gols a l’anada– es va aprofitar d’una pilota mal rebutjada per fer el 2-0. De forma calcada va fer Lulic l’últim gol del partit, en l’última jugada de la primera part.

Com ja va passar contra Israel, el partit va canviar a la segona part. Andorra va sortir amb més solidesa defensiva i amb uns jugadors que van mostrar gran sacrifici i esforç. Quan quedaven 25 minuts per al final del partit, un enfrontament col·lectiu va acabar amb Víctor Rodríguez i Besic expulsats. Amb els dos equips amb un jugador menys, la dinàmica no va canviar i Andorra va poder mantenir la porteria a 0 durant els segons 45 minuts.