Tornem d’Armènia amb un 1-0 desfavorable però amb la sensació d’haver jugat un bon partit amb ocasions i haver afrontat al rival cara a cara.

Podiem haver obtingut millor premi amb una gran oportunitat de gol del canari Chus Sosa i un penal no xiulat sobre Juanfer Laín del defensa serbi Daniel Stojkovic però finalment, en l’ estrena a la primera prèvia de la Champions League, vam perdre per 1 a 0 contra el campió armeni, l’Alashkert FC, amb un gol del davanter serbi Uros Nenadovic.

La tornada, serà dimarts dia 4 de juliol 2017 a l’Estadi Comunal a les 20.30h.

l’FC Santa Coloma va fer un partit força sòlid davant d’un Alashkert més combinatiu que el curs passat amb jugadors de molta qualitat tècnica com el serbi Uros Nenadovic i el migcampista Artak Edigaryan.

Al minut 9, Eloy Casals va evitar el xut d’Artak Edigaryan després d’una centrada per l’esquerra.

Al minut 15, Quique Cubas va rematar de cap al segon pal, però un defensor armeni va refusar amb el cos quan la pilota semblava que anava directa a la xarxa. Al minut 27, nova aproximació colomenca amb un xut llunyà per sobre del travesser del gallec Xaime Noguerol.

Dos minuts després, Eloy Casals va evitar el gol d’Uros Nenadovic a passada d’Artak Dashyan. Al minut 38 va arribar l’1 a 0 amb un gol d’Uros Nenadovic de taló després de rebre una assistència d’Artak Dashyan.

Abans del descans, dues oportunitats més del campió armeni, però una la va refusar Eloy Casals i l’altra va sortir fregant el pal.
A la represa, l’FC Santa Coloma va tenir una bona posada en escena i al primer minut va demanar penal sobre Juanfer Laín fet pel serbi Daniel Stojkovic. El central va agafar de la samarreta el jugador colomenc, però l’àrbitre búlgar Stefan Apostolov no va xiular res de res. Tres minuts després, els de Richard Imbernón van poder empatar.

El gallec Quique Cubas feia una magnífica passada a Chus Sosa i aquest va driblar al porter Arsen Beglaryan i sense angle i a porteria buida va enviar força desviat. Aquesta ocasió va provocar un xic de desil·lusió als colomencs, però van continuar sent sòlids al darrere.

L’àrbitre búlgar va perdonar l’expulsió al defensa Mladen Zeljkovic. El partit va morir quan l’àrbitre va xiular abans de temps el final del partit mentre atacava l’FC Santa Coloma. La jugada va ser molt protestada, però la decisió ja estava presa. L’1 a 0 deixa oberta  la tornada i aquest era l’objectiu principal.

Richard Imbernón: “Jo destacaria un error de l’àrbitre en no xiular un penal clar sobre Juanfer”

“El nostre objectiu estava clar i aquest era que l’eliminatòria no s’havia de decidir aquí. Ho hem aconseguit. Estic trist per la derrota, però content perquè hem aconseguit l’objectiu”, va assegurar Richard Imbernón, que va parlar de l’actuació arbitral. “Pel que fa a l’àrbitre és una persona que ha de prendre decisions, moltes decisions i és normal que s’equivoqui, però jo destacaria un error en un penal clar sobre Juanfer Laín no xiulat.

És un error i l’hem d’acceptar com a tal”. També va mostrar la seva ambició davant dels periodistes armenis. “El nostre objectiu és passar a la segona prèvia de la Champions.  Tindrem les nostres ocasions i esperem aprofitar-les”.

Aquesta és la mentalitat que portarem al camp el proper dimarts. S’ha de superar l’equip rival i passar a la segona ronda de Champions.