La Sub16 tanca el 2n Torneig de Desenvolupament consecutiu imbatuda

L’equip torna de Malta amb la segona posició sota el braç. Com ja va passar l’any passat, quan es a guanyar el torneig, els d’Òscar Sonejee tornen a casa imbatuts, a més, havent marcat a cada partit.

Informació i fotos FAF
Segon Torneig de Desenvolupament de la UEFA on la Selecció Sub16 acaba imbatuda. L’equip, que tanca el torneig en la segona plaça, aconsegueix, a més, marcar en cadascun dels partits.

MALTA – ANDORRA (1-1)

La Sub16 va començar el Torneig de Desenvolupament amb un punt davant el rival més complicat de la setmana, que a més, jugava a casa. Malta i Andorra van empatar a 1. Albert Rosas va avançar els d’Òscar Sonejee al minut 28, però de seguida Malta va empatar al 36. Amb un punt a la butxaca per a cada equip, es va procedir a la tanda de penals (normativa d’aquests tornejos). Els locals es van endur el punt suplementari n joc. No obstant això, Andorra va dominar el joc i va gaudir de moltes ocasions de gol. Amb tot, el torneig iniciava amb un punt prometedor.

LIECHTENSTEIN – ANDORRA (0-1)

Al segon partit, la Sub16 es va endur els 3 punts. Andorra va superar Liechtenstein, tant al marcador, com en joc. De nou, moltes ocasions i domini clar dels tricolors que al minut 70, s’avançaven amb un gol de Joan Bellido que acabaria sent definitiu. La Sub16 sumava la primera victòria al Torneig de Desenvolupament de la UEFA, i es ratificava, encara més, com un equip a tenir en compte.
ANDORRA – GIBRALTAR (1-1)
Al tercer partit del torneig, Andorra s’havia d’enfrontar a Gibraltar. Repartiment de punts tot i ser molt superiors al rival sobre el terreny de joc. La Sub16 es va avançar amb un gol al minut 9 de partit. Joel Ferreira avançava l’equip amb un xut que rebotava en un defensa abans d’entrar. Al minut 27, però, Gibraltar va transformar un penal per restablir la igualada. Amb el xiulet final, els dos equips sumaven un punt. Gibraltar es va endur el punt extra emportant-se la tanda de penals per 7-6.
Una victòria i dos empats en els 3 partits del Torneig de Desenvolupament de la UEFA a Malta. 5 punts que deixen Andorra com a segona classificada just per darrere els locals. Amb tot, la Sub16 tanca el segon Torneig de Desenvolupament imbatuda de manera consecutiva, i a més, marcant en cadascun dels partits que ha disputat. I és que la Sub16 s’ha ratificat com un equip amb molt futur de cara a les noves generacions.