foto champions 2016.1jpg

Un cop finalitzat el primer partit a casa contra l’Alarshkert Fc que va acabar amb un empat l’equip andorrà es va desplaçar a terres armenies per afrontar la tornada.

Després d’un partit molt dur amb una marcada presencia arbitral que va afavorir clarament a l’equip local el Santa Coloma va acabar perdent 3-0 amb l’expulsió de 3 dels seus jugadors.  Un resultat que no va reflectar el futbol de l’equip andorrà i que va deixar un sabor amarg a un equip que tenia possibilitats de passar de ronda.

(Primera partit) Els nois del Don Denis Santa Coloma van realitzar un partit sòlid i constant que va acabar en  un empat, reunint força pel pròxim partit amb moltes possibilitats de passar  la primera ronda de la Lliga de Campions.

En els primers 45 minuts, el Don Denis no va estar brillant, Nando González ho va provar amb un xut força llunyà que va sortir desviat i després Armero, amb una falta directa a la frontal que es va estavellar a la tanca.

Tot seguit va intervenir Eloy Casals, que va refusar amb els punys una centrada de Veranyan cap a Savin.

Al minut 31, Walter Wagner, en posició molt avançada ja que és lateral, va estar a punt de marcar amb un xut sec que va sortir fregant el pal. Els colomencs no eren inferiors i els armenis no eren superiors. I tot gràcies a l’entrega d’un Don Denis que creia en el que feia. La solidesa va continuar en la segona part. L’Alashkert va continuar practicant un futbol pla i sense grans actuacions.

Es va estavellar contra el mur defensiu colomenc, tot i que un error d’Ilde Lima en una pilotada llarga del porter Kasparov quasi l’aprofita Manasyan, però l’armeni no s’esperava la bona reacció de Lima, que va recuperar la posició, ni tampoc la presència d’Eloy Casals. Khovbosha va tenir l’última i Eloy també va salvar aquesta.