Ahir va acabar el partit de la 5ª Jornada de Lliga amb un empat 2-2 amb FC Lusitans després d’un partit que va començar de manera tranquila fins a que Targino va avançar el Lusitans al minut 13 en rematar una centrada de Gomes do Nascimiento després d’una contra molt protestada pels colomencs a causa d’una falta comesa sobre Lima a l’inici de la jugada.

Al minut 41, Chus Sosa feia la igualada en rematar sol a l’interior de l’àrea, davant la defensa, una centrada des de la dreta.
Ja al segon temps vam marcar però el gol no va pujar al marcador perquè es va pitar fora de joc.

Al 51, una pèrdua en la sortida de la pilota va provocar novament un contraatac del Lusitans que altre cop Targino va culminar en gol. L’empat del campió va arribar al minut 73 després que el Lusitans servís  una falta.

Després d’això vam tenir una multitud d’ocasions de capgirar el marcador que malauradament no vam culminar, hi ha dies que costa fer entrar la piloteta.