A 3 Jornades d’acabar la màxima competició andorrana, el Goldstar FC Santa Coloma ja s’ha classificat matemàticament per la UEFA Conference League.

El triomf en aquesta jornada juntament amb la derrota de la UE Santa Coloma ho han fet possible.

L’equip no va fallar en el partit contra el Futbol Club Ordino. Tot i que amb un empat tenien suficient per classificar-se, no van sortir a jugar a la defensiva i ja al començament del partit el porter rival va haver de refusar un potentíssim xut de David Crespo.

Els de Cheryshev van seguir dominant i tenint la possessió davant un Ordino que gairebé no es va apropar a la porta rival. Novament Crespo va trobar espai a la banda dreta al minut 33 i la seva centrada al primer pal la va controlar d’esquenes a dins l’àrea Eloy Gila, per acomodar-se la pilota, girar-se i enviar la pilota a la xarxa pujant l’1-0 al marcador.

Aquest resultat no va servir per relaxar-se ja que al minut 43 un atacant de l’Ordino va encarar el porter del Goldstar, José Bejarano que va sortir de l’àrea, el va driblar i va cometre falta que l’àrbitre va dictaminar com a targeta vermella que deixava els colomencs amb un home menys tota la segona part.

A la represa, va arribar el segon gol per als de Chéryshev. Penal comès sobre Kilian Grant que ell mateix va materialitzar al minut 56.

L’Ordino, en superioritat numèrica, tenia la pilota i va buscar d’empatar. Poques arribades per al penúltim classificat de la Lliga Multisegur, però alguna molt clara al minut 75, amb un xut que va parar el porter Adrià Collet i una altra després que va ser gol al minut 87.

Van tenir alguna altra ocasió i van continuar atacant però la rèplica del Santa Coloma va acabar en penal sobre Maksim Valadko que va materialitzar Cristian Novoa per signar el definitiu 3-1 que va tancar el partit