El FC Santa Coloma va tancar la jornada amb una victòria gens fàcil davant l’Ordino FC.
Els colomencs estan ara a un punt de la segona posició, aprofitant la derrota de l’Inter d’Escaldes.

El protagonista del matx va ser el porter rival que va aguantar el marcador dels ordinencs amb aturades de mèrit a xuts de David Virgili, Ruben Herraiz i Daniel Toribio, però res va poder fer poc abans del descans per evitar el gol colomenc. Les mans d’un dels defenses ordinecs van provocar un clar penal que va marcar Cristian Novoa per anar al descans amb avantatge al marcador 1-0.

Tellado va tenir l’empat amb un xut creuat al minut 50 que Josep Gomes va refusar amb la punta dels dits.

La rèplica, de David Virgili, es va trobar amb una altre mà salvadora del porter quan la pilota es dirigia a l’escaire.

Els colomencs buscaven el gol de la tranquil·litat i aquest va arribar al 70, amb un David Virgili que ho tornava a intentar i aquest cop si, marcava a boca de canó.

Resultat final 2-0 que dona tranquilitat una setmana més als colomencs.