Una nit màgica a l’Estadi Comunal! Els nostres nois alimenten el somni de classificar-se per a la tercera ronda de l’Europa League havent superat  per 1 a 0 el campió islandès després d’un xut de Marc Rebés a la sortida d’un córner.
El bon joc de l’equip va donar els seus  fruits. Al minut 10, Juanma Torres va gaudir de la primera oportunitat amb un xut que va sortir fregant el travesser.
Els islandesos també van tenir la seva oportunitat amb un remat de Tobias  Thomsen que va anar a fora. Abans d’arribar al descans, Einar Ingvarsson va provar amb un xut ras que Eloy Casals va desviar a córner sense problema.
Al tornar del descans, els islandesos van continuar sense verticalitat ni profunditat. Al minut 71 va arribar l’1 a 0 en pròpia meta d’Eiriksson després d’una espectacular jugada que va finalitzar Marc Rebés. Tot seguit, Dion Acoff va gaudir de dues bones oportunitats, però Eloy Casals les va parar totes dues amb bones aturades.
Dijous tindrem el desenllaç del somni europeu a Islandia!