Aquí podeu veure el resum del partit:

Victòria especialment dedicada al nostre capità Marc Pujol.

Després d’un inici de partit tranquil, al minut 16 es van avançar els colomencs amb un tant de Victor Rodríguez.

Marc Pujol va executar un servei de falta lateral, Ilde va rematar i el rebuig li va caure en els peus a un Victor Rodríguez que no va perdonar. Al minut 36 va estar apunt d’empatar l’Encamp després d’una recuperació en la frontal de l’àrea, però Toscano va rebutjar el xut de Roberto Dos Santos. No obstant això, el segon gol del partir va tornar a ser obra dels colomencs. Marc Pujol al 38 es va servir en un curt una falta a la frontal per a Cristian Martínez. El jugador andorrà es va colar entre la defensa encampadana i va batre Israel Pérez-Serrano.

A la segona part l’FC Encamp va escurçar diferències de penal al minut 65. L’àrbitre va assenyalar mans dins de l’àrea colomenca i Renato Mota no va fallar des dels 11 metres. Però poc després el Santa Coloma va matar el partir amb dos gols. Juan Carlos Toscano va fer el tercer per baix al 70 i dos minuts després Ilde va afusellar la xarxar aprofitant una pilota morta al punt de penal. Al temps afegir, Cristian va combinar en la frontal amb Toscano amb una paret i va picar la pilota davant Pérez-Serrano per fer el definitiu 1 a 5. Bon partit de tot l’equip i destaquem també la gran actuació de Paco Toscano que va ajudar a que el marcador no augmentés amb unes bones aturades.