Nova jornada de lliga andorrana aquesta vegada contra el Futbol Club Penya Encarnada d’Andorra, un rival aparentment amb una tècnica una mica inferior a la nostra però què destaca per comptar amb jugadors físicament forts que ens va mantenir tot el partit amb una gran atenció a l’estratègia .

El nostre equip va iniciar amb 1-4-2-3-1 on els primers minuts van ser de tempteig i per valorar una mica aquest nou rival. A partir del minut 30 de partit aconseguim ja sentir-nos més còmodes i tenir més possessió de pilota creant molt bones ocasions sobretot per part de Miguel Ángel Gómez amb un parell de xuts des de la frontal i també amb ocasions per banda aprofitant la velocitat de Carles Coto i Mario Mourelo.

Després d’això el primer gol no va trigar a arribar, va ser al minut 44 amb una bona rematada de Mario Mourelo.

A la segona part l’equip va sortir amb la intenció clara de buscar el 2 gol i al minut 50 gràcies a un xut a la frontal de Mario Mourelo vam materialitzar el 2-0 que li va donar més tranquil·litat a l’equip per afrontar la resta de partit.

El Penya Encarnada va intentar anar a l’atac en un parell d’ocasions, però amb més ganes que encert. Amb els canvis que vam fer es va refrescar l’equip i vam mantenir el partit controlat.