Aquest diumenge passat, la Jornada 12, va enfrontar el Goldstar FC Santa Coloma contra la UE Santa Coloma, derbi andorrà per excel·lència que va permetre a l’equip de Cheryshev treure’s l’espineta i guanyar còmodament l’únic equip contra el que no van sumar punts a la primera volta.

L’equip va sortir des d’inici amb l’habitual 1-4-2-3-1 amb molta intensitat, agressivitat i efectivitat, això es va notar sobretot a la primera part en què van ser clarament superiors.

El primer gol va arribar als 60 segons d’haver començat el joc gràcies a una jugada combinada i una gran centrada que va permetre a Eloy Gila marcar amb comoditat. El segon gol va ser obra de Carles Coto de penal al minut 5 després d’una mà del rival a l’àrea, cosa que va aportar a l’equip una mica de tranquil·litat però no van perdre en cap moment la concentració i van continuar mantenint la possessió, creant bon joc i ocasions.

A la segona part, a causa del canvi estratègic de la UE Santa Coloma el Goldstar també va introduir variacions adaptant-se i fent al minut 52 un triple canvi passant a jugar amb un 1-5-3-2 que va contrarestar el rival que es veia obligat a intentar marcar. Va arribar el tercer i definitiu gol al minut 82 de nou obra d’Eloy Gila després d’una bona transició ofensiva que ja va sentenciar el partit i encara que el rival intentava marcar i pressionava a prop de la porta la bona actuació del porter José Bejarano i la falta d’encert rival no va causar més sensació de perill a la grada.

Resultat final 3-0 per al Goldstar FC Santa Coloma, gran imatge de l’equip i 6a jornada sense rebre gols.