El Goldstar FC Santa Coloma no va aconseguir la victòria a la 14a jornada de lliga contra l’Inter Club d’Escaldes en aquest últim partit de l’any on buscaven seguir amb la bona línia de joc i els resultats que havien tingut a les jornades anteriors.

L’equip va sortir amb l’habitual 1-4-2-3-1 amb un pla de partit clar però a la primera part li va costar adaptar-se al terreny de joc gelat, relliscós i al bon fer de l’Inter d’Escaldes que va tapar bé els espais i va fer que el partit acabés 0-0 al minut 45 amb bon joc per part del Goldstar però amb força igualtat entre tots dos.

A la segona part l’equip va sortir amb més ambició i es va demostrar quan al minut 50 després d’una jugada combinada Eloy Gila, des de fora de l’àrea, va fer el 0-1.

Una alegria momentània pel resultat que l’equip no va saber mantenir i en 10 minuts una mica caòtics el rival va remuntar amb 2 gols, una mica de sort i joc dur per part seva. A destacar la lesió important de Kilian Grant que en un xoc amb el rival li va provocar una forta inflamació al front i encara que va intentar continuar jugant va haver de ser substituït perquè es marejava.

Es van fer canvis i el Goldstar va continuar intentant-ho, va tenir alguna ocasió clara cap al final de la segona part però va acabar el temps sense haver-ho aconseguit deixant el resultat final de 2-1 i un mal sabor de boca per a l’aturada nadalenca.