La 7a jornada de la lliga andorrana va enfrontar el Goldstar FC Santa Coloma contra la Unió Esportiva Santa Coloma.

L’equip va sortir amb un esquema de joc 1-5-3-2 contra un rival que destaca per la seva habilitat en el joc aeri. L’equip va començar la primera part molt concentrat i va ser als primers minuts que van tenir les ocasions més clares de tot el matx però ni Mario Mourelo ni Miguel Ángel Gómez van ser capaços de materialitzar-les després de diversos intents.

La segona part va estar marcada per l’expulsió del porter del Goldstar José Bejarano, que va veure una targeta vermella directa, una apreciació molt rigorosa per part de l’àrbitre, després d’una acció amb sortida fora de l’àrea. Aquest fet va condicionar la resta del partit per haver de jugar amb un jugador menys els darrers 30 minuts del matx.

Òbviament, l’equip rival va aprofitar l’avantatge numèric per aconseguir el control de la pilota i al 86 van marcar el 0-1 definitiu.

Primera derrota per al Goldstar aquesta temporda en un partit molt físic en què els dos equips van veure moltes targetes grogues i que deixa un resultat força injust vist les ocasions que l’equip va tenir i com van passar els fets.