6a jornada de la Lliga Andorrana que ens va enfrontar aquesta setmana contra la U.E. Sant Julia, l’anomenat clàssic andorrà.

L’equip va sortir amb un sistema 1-4-2-3-1 amb una idea clara de dominar la possessió de la pilota i cansar el rival per trobar els espais en banda.
El Goldstar va iniciar amb bons minuts de joc i possessions llargues que van aconseguir crear diverses ocasions clares com la de Miguel Ángel Gómez que va poder aturar el porter de l’equip rival.

Al minut 30 va obrir el marcador Kilian Grant en una acció de cap després d’una molt bona centrada de Mario Mourelo.
La U.E. Sant Julià, que fins ara no havia tingut ocasions clares, va empatar al minut 40 gràcies a una badada defensiva per part nostra que van saber aprofitar i que ens va portar a la mitja part empatats 1-1.

A la segona part l’equip va sortir a buscar la victòria i al minut 60 Eloy Gila va aprofitar un rebuig del porter per fer l’1-2 definitiu. La U.E. Sant Julià no es va rendir i va continuar buscant l’empat, però vam saber gestionar l’avantatge i guanyar un partit que es plantejava difícil.

Per al proper matx no podrem comptar amb Kilian Grant ja que està sancionat per doble targeta groga i seguim pendents de recuperar algun dels jugadors que tenim lesionats com David Virgili. L’equip va sumar així els 3 punts i es manté invicte després de 6 jornades de lliga.