22a Jornada de la Lliga andorrana i primer partit de la darrera volta de la competició contra l’Atlètic d’Escaldes.

El Goldstar surt amb un sistema 1-4-3-3 i amb el plantejament clar de tenir la pilota i fer-la circular.
Amb la idea de jugar exteriorment i centrar aprofitant ocasions per poder marcar, comença el partit tantejant al rival els 10 primers minuts.

L’equip presiona bé després de les pèrdues, amb intensitat i es produeix una centrada de David Virgili en linea de fons que malauradament va interceptar el porter i va ser una de les primeres ocasions clares.

Després d’una jugada a l’àrea del Goldstar que Eric Ruiz no va poder treure, hi ha un indecisió sobre qui va a la pilota entre ell i el porter que acaba en penalt d’Adrià Collet sobre l’atacant rival en el minut 22.
Collet, amb decisió, es tira al costat esquerra i aconsegueix parar-lo salvant aquesta claríssima oportunitat de l’Atlètic d’obrir el marcador.
Just després d’aquest moment i aprofitant que l’equip rival estava desmotivat després de fallar el tir de penalt, el Goldstar va tenir uns 10 minuts de domini del joc amb accions com la de Maksim Valadzco que acaba tirant la pilota per damunt del travesser al minut 30 i altres ocasions que no van arribar a concretar-se arribant amb l’empat a 0-0 al marcador i amb la sensació d’haver competit de tu a tu la primera part del partit.

Comença la 2a part i al minut 50, després d’una falta lateral que no van defensar bé, arriba el gol de l’Atlètic d’Escaldes. A partir d’aquí el mister comença a preparar els canvis que surten més endavant i l’objectiu es poder tenir opcions de rematar dins de l’àrea però va costar tenir creacions al mig camp i tenir arribada cosa que provoca que els minuts anessin passant sense poder capgirar el marcador fins al final del partit.

El fet de no guanyar al primer allunya al Goldstar del títol de LLiga però l’equip continua lluitant pel somni europeu esperant també el partit de semifinals de la Copa Constitució del proper dia 6 d’abril.