Nova i darrera jornada de Lliga Andorrana abans de la parada per partits de la Selecció que va enfrotar el Goldstar FC Santa Coloma contra la UE Sant Julià, un equip totalment diferent del que ja s’havien enfrotat anteriorment perquè ha canviat gran part de la seva plantilla.

L’equip va sortir amb un esquema 1-4-3-3 amb l’objectiu de tenir la possessió de la pilota i dominar el joc buscant als jugadors de banda amb centres i rematades a porta.

Durant la primera part el Goldstar va tenir diverses ocasions importants, un xut d’Octavio Paéz que va anar mot alt, David Virgili i Kilian Grant van tenir respectius cara a cara amb el porter abans del minut 18 que el Sant Julià va tenir una ocasió també.

Al minut 24 finalment va arribar la bona i David Virgili va aconseguir obrir el marcador.

La UE Sant Julià ho va continuar provant i abans d’anar al descans va tenir un parell de bones ocasions que el porter del Goldstar José Gomes va aturar sense dificultat.

S’arriba al descans amb diverses ocasions per part del dos equips que no es van materialitzar i comença la segona part amb el marcador favorable 1-0 per al Santa Coloma.

La difèrencia amb la primera meitad va ser l’eficiencia ja que al minut 50 va marcar Dani Toribio i 9 minuts després anotava Miguel López.

Amb més tranquilitat després d’aquests gols el mister va començar a fer algun canvi reforçant el mig del camp amb l’entrada de Miguel Ángel i Carles Coto.

Una mà del Sant Julià a l’àrea va provocar un penal favorable al Goldstar que el Miguel Ángel va anotar amb contundència marcant el quart gol del matx.

L’equip rival va intentar alguna contra topant amb el mur de José Gomes que ho va evitar, al mateix temps que el Santa Coloma continuava jugant amb intensitat fins al final intentant augmentar la diferencia al marcador tot i que no hi va haver ocasió.

Important partit per no perdre posicions en la lluita per al lideratge de la Lliga Multisegur ja que no hi va haver sorpreses durant la Jornada i tots els rivals directes no van fallar al seus respectius partits