El derbi colomenc va estar marcat per un altíssim ritme de joc però amb poques ocasions a les dues porteries.

La UE Santa Coloma, va començar pressionant fort i va estar bona part dels primers 45 minuts en l’àrea rival però sense ocasionar massa perill. Al seu temps el Goldstar FC Santa Coloma tampoc va estar encertat de cara a porta arribant poc a la porteria contraria.

En aquesta primer part, intensa però sense resultats, sols un jugador de la UE Santa Coloma va amenaçar amb trencar el 0-0 inicial amb un xut llunyà que va sortir fregant el travesser al minut 23 i el Goldstar va tenir també un parell d’ocasions del mateix nivell.

Sense gols es va arribar al descans i quan només es portaven dos minuts de la represa es va trencar l’empat i amb un refús enviant la pilota a l’àrea contrària que es va acabar anticipant a Josep Gomes per desequilibrar el marcador.

L’equip de Fede Bessone no va ser capaç de reaccionar al gol inmediatament. El partit mantenia el guió i la igualada va arribar a la sortida d’un còrner. Eloy Gila va tocar amb el cap al segon pal i d’esquenes a porteria, Miguel López feia un toc que sorprenia el porter rival.

L’alegria per l’empat li va durar 5 minuts a l’FC Santa Coloma en una jugada desafortunada. Pilota penjada a l’àrea per la UE, Josep Gomes refusa amb els punys però la pilota toca a un jugador rival i acaba a dins de la manera més inesperada possible.

No van deixar d’intentar-ho Eloy Gila i companyia en els darrers minuts, de nou amb l’objectiu de tornar a empatar.

Ivan Garrido va veure com el porter rebutjava el seu xut potent al minut 83. Poc després, Victor Alonso va estabellar a la tanca una falta des de la mitja lluna. Fins el final, patint, la UE va defensar aquest gol d’avantatge i així va finalitzar el partit de la jornada 11. EL Goldstar no aconsegueix sumar punts i continua en la mateixa posició a la taula.