El Goldstar FC Santa Coloma va solventar amb més dificultats de les previstes el darrer partit de la jornada contra un dels cuers de la Lliga, sabent que els seus rivals directes havien sumat els 3 punts i no podien fallar.

L’equip colomenc es va trobar davant un CE Carroi que va començar jugant molt tancat al seu camp, els de Fede Bessone van tenir poques arribades a porta i semblava que acabaria la primera meitat sense cap encert.

A destacar de la primera part una rematada d’Eloy Gila a boca de canó que va salvar el porter rival i ja al límit del temps reglamentari, gran jugada per dreta de Cristian Novoa després d’una recuperació, passada enrere davant la sortida del porter i entra Guillem Jiménez per fer l’1-0 amb què es va arribar al descans.

El més difícil, que és a vegades obrir el marcador estava fet i amb això és va anar al descans.

En la represa el CE Carroi va reaccionar i a la segona part, concretament al minut 54, a la sortida d’un còrner, van xutar ras i col·locat des de la frontal per batre el porter Adrià Collet.

EL Goldstar no es vaveure afectat per el gol i tot va seguir el guió de la primera part, amb els colomencs en camp contrari insistint i buscant el segon gol.
Aquest va arribar al minut 75, en una gran acció individual novament d’Eloy Gila, amb assistència final a Cristian Novoa, que va batre novament al porter a la seva sortida per acabar convertint-se en els heroïs del partit i segellant el marcador definitiu ammb victòria 2-1