El Goldstar FC Santa Coloma va sortir al terreny de joc com a equip local amb el sistema que està sent més habitual aquesta temporada, l’1-4-2-3-1.

Primera part del partit amb un domini absolut del Goldstar i amb força ocasions clares entre les quals destaquen les de Mario Mourelo i Octavio Páez que malauradament no van saber materialitzar. Amb l’empat 0-0 es va arribar a la pausa i el principi de la 2a part ja va ser una mica més igualat.

L’equip, veient les ocasions desaprofitades que passava el temps i no aconseguien marcar, es va tornar una mica més imprecís i el nerviosisme va començar a aflorar permetent que el rival tingués més encerts però sense aconseguir tampoc desequilibrar el marcador.

Ja al temps afegit va arribar el gol de Cristian Novoa, concretament al minut 93 després d’una jugada combinada, que permet al Goldstar mantenir-se entre els 4 primers de la classificació a pocs punts del líder i permet a l’equip seguir lluitant pels objectius.