La 10a jornada de lliga va enfrontar al Goldstar FC Santa Coloma contra el Futbol Club Penya d’Andorra que, actualment es troba últim a la classificació.

L’equip va sortir al terreny de joc amb un plantejament 1-4-2-3-1 en què es veien variacions respecte de l’11 més habitual. Un dels jugadors internacionals de l’equip, Marc Rebés, estava encara convocat amb la Selecció Andorrana i el míster va aprofitar també per donar descans a alguns jugadors i fer una mica de rotacions.

Primera part amb domini aclaparador del Goldstar FC Santa Coloma on l’equip va disposar de diverses ocasions clares que, per falta d’encert de cara a porta, no es van poder materialitzar.

Al minut 30 hi va haver una clara falta dins de l’àrea contrària a favor del Santa Coloma i el gol de penal marcat per Carles Coto va donar una mica de tranquil·litat als jugadors.

Així va acabar la 1a part amb resultat 0-1 i es va arribar al descans.

A la segona part, obligats pel marcador en contra, el FC Penya va canviar el sistema i va buscar l’empat de manera continuada. Defensivament van trobar un sòlid Goldstar i en dos contraatacs que van saber aprofitar van arribar els gols d’Eloy Gila i de Mario Mourelo. Tot i que en aquesta segona part l’equip va estar més desordenat va ser més contundent i va saber aprofitar les ocasions.

Resultat 0-3 a favor del Goldstar FC Santa Coloma que ens acosta al líder que va empatar el seu partit i tercera setmana consecutiva sense encaixar gols.