Res feia sospitar al començar la Jornada 18 que el resultat seria tant contundent tot i venir d’un empat la jornada anterior contra la UE Santa Coloma.

L’equip sortia al terreny de joc amb l’alineació habitual i mantenia el control del partit durant els primers 20 minuts aproximadament, a partir d’aquest moment l’equip rival va anar agafant confiança i van tenir 2 ocasions clares que va resoldre brillantment el porter del Goldstar FC Santa Coloma Adrià Collet.

Comença la segona part amb poca intensitat de l’equip i notant el canvi del central Eric Ruiz que tenia molesties al turmell i en 5 minuts (min.54 i 56) l’Atlètic Escaldes aconsegueix agafar l’esquena dels defensors i anotar 2 gols que capgiren el marcador.

Li va costar al Goldstar refer-se d’aquest cop i va ser amb l’entrada de David Virgili que l’equip va començar a tenir més arribada i les primeres ocasions amb centrades del mateix Virgili i de Maksim Valadzco que Eloy Gila va intentar rematar però que, malauradament, no van arribar a porta o van ser aturades per el porter de l’altre equip.

Aprofitant una de les contres i al minut 90, l’Atlètic Escaldes va marcar el definitiu 0-3 amb el que va acabar el partit.

Primera clara derrota de l’any que obliga al Goldstar FC Santa Coloma a guanyar el proper partit contra l’Inter d’Escaldes per no despenjar-se de la lluita per el títol.