El Goldstar FC Santa Coloma va començar l’enfrontament contra l’Inter Club d’Escaldes obrint en el minut 2 el marcador amb una forta canonada d’Octavio Paéz que el porter rival no va poder aturar.

A partir d’aquí es va desenvolupar un partit molt de mig camp i una primera part amb diverses ocasions per als dos equips que no es van concretar. Possessions curtes i molt canvi de titularitat de l’esfèric amb alguna pèrdua de pilota que va ocasionar una mica de perill. Els defensors del Goldstar i jugadors com Marc Rebés, internacional per Andorra, i gran stopper de la Selecció van fer una bona feina no permetent al rival tenir més ocasions i tallant les arribades a porta.

En aquesta ocasió jugaven junts David Virgili i Mario Mourelo intentant aconseguir més verticalitat i el Goldstar estava ben situat al camp, ordenat i amb una posició conservadora intentant mantenir l’avantatge al marcador que tenien des del començament del matx.

Just abans del minut 45 Rebés va cometre una falta per la que va veure targeta groga i va ocasionar la darrera ocasió de l’Inter d’Escaldes que acaba amb un xut molt lluny de la porteria del Goldstar.

Sense canvis al terreny de joc comença la 2a part on va destacar el porter del Santa Coloma, José Gomes, que va tenir grans aturades com la del minut 52 on l’atac del rival el va trobar molt ben colocat defensant el 2on pal.

Al minut 64 comencen els canvis i surt l’autor del gol, el jugador veneçolà Octavio Paéz entrant Miguel Ángel Gómez. Un canvi al mig del camp que va ser seguit per l’entrada d’Andreu Ramos i Cristian Novoa en substitució de David Virgili i Mario Mourelo deixant l’equip amb un esquema més defensiu 5-3-2-1

El porter del Goldstar continuava mantenint amb seguretat la porteria a zero davant dels atacs moderats del rival en diversos córners fins al minut 82 quan, després d’una jugada d’atac, Andreu Ramos intentant treure una pilota, acaba marcant en pròpia porta.

Els darrers minuts van ser intensos, el Santa Coloma intentant desempatar un partit que havia tingut guanyat practicament fins al final i l’Inter Club també va començar a creure que podia aconseguir més.

Tot i els diversos intents, el marcador va acabar 1-1 amb repartiment de punts que deixa al Goldstar FC Santa Coloma tercer en la classificació empatat a punts amb l’Inter Club d’Escaldes.