L’onzena jordana de lliga va enfrontar el Goldstar FC Santa Coloma contra la U.E. Engordany, equip que aquesta temporada compta amb força jugadors internacionals a les seves files.

L’equip va sortir al camp amb intenció de seguir amb la bona ratxa de victòries consecutives i la dinàmica dels últims partits, es va notar aquesta actitud des del principi i l’equip va mostrar un bon rendiment tant en l’àmbit col·lectiu com individual.

Van començar amb l’habitual plantejament 1-4-2–3-1 i ja en els primers minuts van dominar clarament la pilota, cosa que va sotmetre el rival a un desgast físic important. L’1-0 va ser obra d’Eloy Gila després d’una bona centrada del jugador bielorús Maksim Valadzco. La primera part va concloure amb bon joc i possessió, però sense més gols.

A La segona part l’equip va mostrar una gran efectivitat cosa que en les jornades anteriors es trobava a faltar, sobretot a l’encert de cara a porta i
els gols van anar caient un darrere l’altre. El segon va ser al cap de pocs minuts de la represa, concretament al 49 també marcat per Eloy Gila, al 58 va arribar el tercer en una jugada novament d’Eloy però que va ser donat com en pròpia porta per un jugador de la U.E. Engordany que va fregar la pilota.
El següent va ser marcat per Carles Coto, que s’està convertint en l’especialista de l’equip en llançament de penals i va acabar el partit amb 2 gols més de Miguel López al 65 i l’últim de Cristian Novoa a 6 minuts d’acabar el matx.

El míster va aprofitar el bon resultat per donar minuts a algun jugador fins ara menys habitual com Marc Cintas. Resultat final un 6-0 per al Goldstar que situa l’equip en 3a posició i quarta jornada sense encaixar gols.