La Jornada nº 20 de la Lliga Andorrana posiciona al Goldstar FC Santa Coloma més aprop del líderatge de la competicó a l’haver guanyat amb contundència a la Unió Esportiva Engordany.

Comença el partit amb una mica de dificultat per arribar a l’àrea rival ja que l’equip contrari es trobava ordenat i ben posicionat defensivament tot i no crear gaire sensació de perill.
Tot canvia a favor del Goldstar quan al minut 39 Octavio Paéz marca el primer gol a pilota parada després d’una falta.

S’arriba al descans amb el 0-1 al marcador i quan reprenen el partit el Goldstar continua apropant-se i presionant amb la tranquilitat que dona el resultat favorable en aquell moment.
En una d’aquestes incursions, un defensa de la UE Engordany comet una falta aprop de la zona de córner i, essent la seva segona targeta groga, és expulsat. Aquesta ocasió l’aprofita Daniel Toribio per treure la falta que amb precisió remata Eloy Gila davant de porta. Aquest segon gol puja al marcador en el minut 64.

L’equip rival, ja en inferioritat numèrica sobre el terreny de joc, intentava aconseguir l’esfèric i sorprendre en alguna contra no arribant a generar ocasions de gol.

El Goldstar FC Santa Coloma no va afluixar i en una de les jugades Maksim Valadzko passa la pilota en profunditat a David Virgili trencant la defensa i no trobant-se en posició de fora de joc, encara al porter i marca el definitiu 0-3 al minut 70.

Després d’això la UE Engordany es va tancar encara més dificultant l’accès al Goldstar que, tot i això, encara va tenir alguna ocasió més que no va arribar a materialitzar.

Destaquem el fort cop que va patir el porter Jose Bejarano que el va deixar insconscient per uns segons però que afortunadament, després de ser traslladat a l’hospital, va ser donat d’alta i es troba bé.

Nova victòria per a l’equip que arriba en un moment clau per continuar en les primeres posicions lluitant per el títol.