El Gold star FC Santa Coloma va sortir al camp sabent que no podien aspirar a menys que a guanyar aquest partit que va acabar amb una victòria contundent sobre el cuer, l’Atlètic Amèrica.

Els de Dmitry Chéryshev van dur la iniciativa al llarg dels primers 45 minuts però no van trobar la manera d’arribar amb perill a la porteria tot i tenir diverses ocasions clares és difícil marcar quan tens davant un equip que juga de manera molt defensiva i tancant davant la porta.

La segona part, però, va ser una altra història totalment diferent. De tenir problemes en la finalització a acabar golejant amb tranquilitat.

Tot va fer-se més fàcil quan Gerard Gómez van enviar de cap a la xarxa un servei de cantonada de Victor Alonso, que valia per fer pujar l’1-0. Increíble gol del nostre defensor provinent de la base del FC Barcelona.

Ja amb més confiança i seguretat sobre el terreny de joc i amb l’idea d’anar fer rotacions l’entrenador va encertar de ple amb els canvis encarant l’equip cap a l’ofensiva: Markovich, Novoa, Páez i Garrido van acabar de finiquitar el matx.

Els gols i les ocasions es van anar donant amb aparent facilitat i al minut 77 Víctor Alonso va enviar la pilota al travesser en una falta.

Al 81, Andriy Markovich va assistir al veneçolà Octavio Páez, ja recuperat de la seva lesió , que va marcar el segon. Al minut 83, una altra gran combinació de Páez i Markovich va ser finalitzada per Ivan Garrido per fer el tercer i al 88, va ser el propi Markovich qui va marcar el 4-0 definitiu.

Gran partit de l’equip en la segona part i destaquem especialment el rol del jugador ucrainés Andriy Markovich.