L’esperat derby colomenc acaba en mans del Goldstar FC Santa Coloma amb victòria 1-2.

Un pas molt important en la lluita per mantenir-se en les primeres posicions de la Lliga.

Els de Dimitri Cheryshev van fer un partit molt sòlid i ja en la primera part van prendre avantatge en el marcador. Hamza Ryahi, al minut 22 de joc va marcar el 0-1 que va donar una mica de tranquilitat a l’equip obligant a la U.E. Santa Coloma a obrir-se després d’haver jugat fins al moment molt tancats davant a porta.

Com ja ve sent habitual, l’FC Santa Coloma, molt sòlid defensivament, pràcticament no va concedir ocasions als groc i negres arribant al descans amb aquest avantatge.

Ja en el segon temps, una gran jugada de David Virgili va situar el 0-2 al marcador. Després dels canvis de jugadors i de sistema el Goldstar va tenir una mica de dificultad en ajustar-se i l’equip rival que havia d’intentar capgirar el resultat provisional en contra en el minut 81, van aconseguir retallar distàncies, però no va ser suficient per sumar punts.

La classificació es compacta quedant les primeres posicions amb molt pocs punts de diferència just abans de la finestra de seleccions que ens porta un descans de Lliga per la setmana vinent.