A la 16a jornada de Lliga el Goldstar FC Santa Coloma es va enfrontar contra el Penya Encarnada, un equip que no té res a veure amb el que va començar la Lliga comptant ara amb nou cos tècnic i una plantilla reforçada i totalment diferent a la de l’últim enfrontament.

L’equip va sortir amb el clàssic 1-4-2-3-1 amb la intenció d’anar descobrint aquest nou equip mentre tenen la possessió, cansen el rival i tenen superioritat per dins per buscar els centres laterals que tan bons resultats van donar al últim partit amb Kilian Grant i Maksim Valadzko generant així perill.

Després de diverses ocasions per les dues bandes i bones parades del porter José Antonio Gomes, internacional amb la Selecció Andorrana, la primera part es va posar una mica difícil pel fort vent en contra que tenia el Goldstar i per la intensitat al joc del Penya Encarnada que anava molt bé a les segones jugades i pressionant.

Al minut 38 Gerard Moreno, format a l’escola del FC Barcelona i capità del seu equip juvenil, després d’un córner, va marcar a pilota parada d’un cop de cap anotant l’1-0 i amb aquest resultat va arribar el partit al descans.

A la segona meitat hi va haver més acció al terreny de joc amb un marcador que no deixava de fluctuar.

El Goldstar va començar amb el mateix sistema de joc i en arribar al minut 55 després d’un rebuig en un córner, l’equip rival penja una pilota a l’àrea i remata a gol el jugador nº9 Rodrigo Piloto empatant així el partit 1-1.

Ja hi havia diversos jugadors escalfant llestos per entrar així que el Míster ho indiqués i es van produir els primers canvis a les files del Goldstar sortint Carles Coto i Miguel Angel López per Octavio Páez i Marc Rebés. Al cap de poc temps també va entrar Cristian Novoa per Mario Mourelo.

L’equip amb Kilian Grant més avançat en zona d’atac per banda dreta comença a tenir més profunditat i en un dels centres a Eloy Gila marca el 2-1. Seguim dominant i tenint la possessió de la pilota i al 82 Max Valadzko marca el 3-1 després d’una altra bona jugada per banda que va acabar amb una falta penjada a l’àrea.

Encara va tenir el Penya Encarnada una altra ocasió i la va aprofitar marcant novament el seu jugador núm. 9 rematant un xut creuat i així va acabar el matx amb el 3-2 després d’un temps de descompte que es va fer etern per als seguidors del Goldstar FC Santa Coloma.

Amb aquesta victòria l’equip se situa en 2a posició a només 1 punt de l’Atlètic d’Escaldes acostant-se cada cop més al lideratge.