Primera Jornada de Lliga amb un resultat molt positiu per al Golstar FC Santa Coloma!

La 15 Jornada va enfrontar l’Ordino FC contra l’equip dirigit per Dmitry Cheryshev que va sortir amb un plantejament bastant habitual com és el 1-4-2-3-1 decidits a dominar el joc, tenir la possessió i buscar els espais ja que el rival va plantejar un 1-5-4-1 que feia difícil entrar per l’interior i obligava a buscar molta mobilitat amb la pilota jugant per les bandes i buscant el centre lateral.

De fet, el primer gol va venir precisament d’una centrada de Maksim Valadzko que va aconseguir concretar ELoy Gila en el minut 5 de l’encontre.

De la mateixa manera i repetint el model que ha funcionat, en una jugada molt similar, Valadzko centra i en aquesta ocasió és Carles Coto el que aconsegueix anotar en el minut 42.

Acaba així la primera part amb el Goldstar dominant clarament el partit i amb cap ocasió clara per part de l’Ordino FC.

Comença la 2a part amb l’equip rival intentant pressionar més i un dels seus xuts des de la frontal a porta, que el porter del Golstar Jose Gomes despeja amb facilitat, acaba posteriorment en gol ja que al rebuig centren i aconsegueixen un gol per l’esquadra al minut…

Amb el 1-2 venen els canvis, l’equip es recomposa una mica tàcticament al mateix temps que el rival es queda amb un home menys amb l’expulsió de Cristian Martínez.

El 1-3 ve d’un gol de cap de Cristián Novoa que acabava de sortir gràcies a un bon centre novament de Valadzko al minut 67 i el 1-4 definitiu es obra de Marc Rebés després d’un gran xut des de l’angle de córner de Miguel Ángel Gómez en una jugada en la que intervé també el nou fitxatge del Goldstar David Crespo. (minut 88).

Comença l’any bé pel Goldstar FC Santa Coloma que segueix amb el bon joc i amb els objectius clars.