El Goldstar FC Santa Coloma va resoldre el seu tercer partit de Lliga davant el CE Carroi amb un joc sólid i eficaç.

L’equip va sortir al terreny de joc amb la intenció de dominar i tenir possessió de la pilota i no va trigar en arribar el primer gol de la mà de Cristian Novoa al minut 19 quan va inaugurar el marcador tirant una paret amb el pit amb Miguel López i definint ben a prop del pal.

La primera part va continuar igual amb diverses ocasions per al Gold Star però amb l’avantatge mínim per als colomencs es va arribar al descans i no va ser fins el minut 63 quan va arribar el segon gol, amb una rematada de Moisés San Nicolàs després d’un rebuig a la sortida d’un còrner.

L’equip va tenir 2 ocasions més que podríem definir com a molt clares, en una d’elles el propi Moisés va poder marcar el 0-3 al minut 83, però la seva rematada es va estavellar al travesser.

Amb bones sensacions i recuperant poc a poc a algun dels jugadors lesionats l’equip va agafant rodatge i ja es prepara per al proper partit.