El partit de la primera jornada va ser el que la va tancar i que va posar, cara a cara, a dos dels grans candidats al títol: Inter Escaldes i el Goldstar FC Santa Coloma.

Els escaldencs es van acabar imposant per 2-0. Viti Martínez, al minut 8, va avançar els blau i negres quan semblava que el Santa Coloma estava tenint ocasions. L’equip no va decaure i va continuar creant accions de jocs per tal d’aporpar-se a la porteria rival però amb contades ocasions i sense sort de cara a porta.

El 2on gol no va arribar fins a la segona part, quan l’Inter va deixar el partit de cara. Al Goldstar li va faltar intensitat en aquest primer matx de la nova temporada de la Lliga andorrana.

Cal recordar que els colomencs han tingut una pretemporada atípica, a causa del fet d’haver arribat fins a la tercera ronda de la Conference League, que va mantenir-los en acció fins a mig agost i ara toca començar i adaptar-se novament a la Lliga.