Després de la darrera jornada disputada contra l’Inter Club d’Escaldes on el Goldstar FC Santa Coloma hagués merescut més s’enfronten novament en la Jornada 19 i aquest cop els colomencs no van perdonar.

En un partit molt disputat i molt intens com és habitual al qual es va arribar al descans amb empat sense gols tot i haver-ho intentat els dos equips però amb més força i presició el Santa Coloma. L’equip que dirigeix Fede Bessone va inaugurar el marcador tot just començar la segona part, al minut 49, amb una gran acció individual d’un David Virgili que va definir ras al pal llarg, lluny de l’abast del porter.

El 0-2, superat el minut 60 va néixer d’un xut potentíssim de Jordi Aláez que el porter rival va tocar el suficient perquè impactès al travesser, però que Rubén Herraiz no va perdonar al rebuig.

L’Inter es va veure obligat a posar una marxa més per buscar retallar diferències en els últims minuts i va aconseguir l’1-2 al 83 però el Santa Coloma va continuar defensant bé i intentant mantenir el control de l’esfèrica i amb aquest resultat es va acabar el partit. Una victòria fonamental que apropa al Goldstar a la segona posició