Sorprenent golejada del vigent campió de lliga, l’Altlètic Escaldes davant un Futbol Club Santa Coloma que va estar desconcentrat i no s’esperava els gol matiner que va obrir el marcador a pocs segons de començar el partit.

Concretament 35 segons van trigar en marcar el 0-1 amb un xut des de la frontal que va desviar Moisés San Nicolàs sense voler fent impossible l’estirada de Josep Gomes, el porter que no va poder veure la direcció de la pilota.

El segon gol de l’Atlètic va arribar al minut 22. Yerai ho va tornar a intentar amb un xut de llarga distància, Jose Gomes no va poder blocar la pilota i atent al rebuig, el davanter de l’equip rival va enviar la pilota al fons de la xarxa.

Quan el Goldstar lluitava per remuntar el marcador va arribar el 3er gol a la mitja hora de joc.

Hamza Ryahi va xutar al travesser abans del descans però en la represa, Jordi Aláez va fer un gol ràpid que ficava de nou als colomencs en el partit.

Però al 59 va arribar el cop definitiu de l’Atlètic, amb un gol de cap impossible d’aturar.

Guillaume Lopez va arrodonir la golejada al 69 i al 77, i Octavio Paez va fallar un penal per a un equip colomenc al qual no li va sortir res del que intentaven en aquesta jornada.