El Goldstar FC Santa Coloma s’ha refet de la millor manera de la golejada encaixada la jornada passada i és amb una altra golejada, a favor aquest cop.

El resultat final va ser de 6-1, en un partit que va quedar sentenciat al descans gràcies al primer gol d’Eloy Gila aquesta temporada, al minut 22, i a un doblet de David Virgili al 41 i el 44.

Després de tenir el domini i possessió en gairebé tot el partit, si hi havia qualsevol dubte al marcador, el va esborrar Jordi Aláez, nouvingut jugador de la Selecció Andorrana que va marcar el 0-4 als dos minuts de la represa de la segona part del partit quan acabava de sortir al terreny de joc.

Aquest marcador va facilitar el fer més canvis i van entrar també Rubén Herraiz i Cristian Novoa que venien d’una lesió i portaven uns partits sense jugar.
Víctor Alonso, titular de començament va cedir el lloc al capità Daniel Toribio i el mateix van fer Robert Ramos amb Alex Sánchez.

Miguel López va marcar el cinquè gol al minut 64 demostrant que lluita per se titular i per la seva posició després d’una gran execució en competició europea aquest estiu i un començament més fluix de Lliga.

El FC Esperança al 70 va obrir el marcador per la seva part i en el descompte, el davanter del Goldstar Octavio Páez va establir el 6-1 definitiu.