El Goldstar FC Santa Coloma va resoldre amb ofici i solidesa un partit a priori gens fàcil en la Jornada que va debutar Fede Bessone a la banqueta com a primer entrenador, davant un Ordino que arribava a la cita amb 3 victòries consecutives.

Els colomencs van dur la iniciativa des del minut 1 i van jugar, tocar i atacar davant d’un equip que va aconseguir acabar la primera part sense alteracions al marcador jugant bastant tancats. El Santa Coloma va tenir diverses ocasions clares destacant la de Iván Garrido de llarga distància que va refusar el porter rival.

Però només començar la segona part, al minut 47, Hamza Ryahi va caçar un rebuig a la frontal, va xutar de primeres i amb l’ajuda d’algun altre jugador que va desviar la pilota, va fer pujar l’1-0.

Al minut 69 va arribar el segon gol de l’FC Santa Coloma, després d’una acció de falta chutada per Mario Mourelo que va rematar Cristián Novoa amb comoditat al segon pal.

L’Ordino davant el resultat i amb intenció, al menys d’aconseguir un empat, va posar molta intensitat als últims minuts tenint alguna ocasió però les bones intervencions de Josep Gomes van mantenir el definitiu 2-0 amb què va acabar el partit tot i que el Goldstar podia haver aconseguit més diferència al marcador.

Bon primer partit i bones sensacions després de l’aturada de seleccions en aquest retorn de la Lliga.