El Goldstar FC Santa Coloma ha fet un pas més en aquesta competició i ja està classificat per a la semifinal de la mateixa que l’enfrontarà al Pas de la Casa, equip de 2a divisió amb clares aspiracions a pujar a primera andorrana la temporada que ve.

Aquest passat diumenge dia 22 de gener, el Goldstar es va enfrontar en quarts de final a un altre rival que despunta a 2a divisió, l’Atlètic Amèrica.

L’equip va sortir amb el sistema habitual 1-4-2-3-1 volent dominar el joc des de l’inici encara que va costar donar velocitat i precisió al partit. Cal destacar el fort vent en contra que bufava i que desplaçava la pilota impedint el control precís de vegades i creant inseguretat als xuts.

Pocs minuts abans del final de la 1a part es va xiular un clar penal a favor del Goldstar per una falta comesa sobre David Virgili que ell mateix es va encarregar de materialitzar pujant el 0-1 al marcador.

Comença la 2a part amb el vent a favor i avantatge al marcador, avantatge que es va veure ampliat al minut 53 després d’una jugada d’estratègia de Mario Mourelo que va anotar el 0-2.

Una mica més tranquil ja, l’equip va continuar mantenint la superioritat davant del rival creant diverses ocasions perilloses que van topar amb el porter de l’Atlètic Amèrica o amb els pals de la porteria rival fins que prop del final Kilian Grant, després d’una jugada espectacular de domini de la pilota, va anotar el definitiu 0-3 amb què va acabar el partit portant el Goldstar FC Santa Coloma directe a les semifinals.