Després d’un mes d’aturada tornava la competició als terrenys de joc andorrans amb els vuitens de final de la Copa Constitució.

El Goldstar FC Santa Coloma ha disputat el primer partit de vuitens contra el FC Carroi, rival que li va tocar per sorteig i que està actualment a la 2a divisió andorrana.

L’equip va sortir amb un 1-4-3-3 buscant tenir la possessió de la pilota i cansar el rival per trovar els espais.

Passats els primers minuts de tempteig, el Goldstar va començar a dominar el partit i al minut 22, el jugador veneçolà Octavio Páez va inaugurar el marcador després d’una bona centrada de Maksim Valadzco.

Poc després, al minut 30, unes mans dins de l’àrea de Robert Ramos van ser sancionades amb penal a favor del FC Carroi pujant l’empat al marcador.

Finalitzant la primera part, un altre cop Octavio Paéz, després d’un centre que va acabar dirigit a porta, va sorprendre el porter rival i va anotar el 2-1.

A la segona part el Goldstar FC Santa Coloma va tenir domini clar de la pilota però en un contraatac van sorprendre l’equip de Cheryshev aconseguint l’empat a 2.

L’equip va continuar pressionant i amb els canvis que es van realitzar vam aconseguir el gol de la victòria després d’una bona jugada de David Virgili que va posar al marcador el 3-2 definitiu al minut 78.

A la Copa Constitució els partits són a knockout de manera que qualsevol rival pot donar la sorpresa. En aquest cas el Goldstar passarà a jugar el diumenge 22-01-2023 els quarts de final.